Перейти к содержанию
Николаевский развлекательный форум

arisa

Пионеры
  • Постов

    7
  • Зарегистрирован

  • Посещение

Репутация

0 Обычный

Информация о arisa

  • Звание
    Новенький
  1. чесно кажучі не бачу взагалі нічого нереального в наявності усих ознак і навіть не вважаю такого чоловіка ідеальним. Там взагалі є риси без яких я навіть спілківатись з людиною не буду, не те що заміж виходити. Чи може Ви згодні з тим щоб ваш чоловік був наркоманом, пиячив, бив вас, не поважав тощо? А про кохання не чули? може він такий ідеальний просто закохався - а ви його одразу .. бац... не пішов би ....
  2. то е Ваша думка особиста, і можу напевне сказати, що далеко не усі її поділять. Якщо я, людина, що взгалі органічно не сприймає російські та радянські фільми, кажу що це непогано - то гадаю тих, хто зі мною погодиться буде багато.
  3. не погоджусь. Я взагалі терпіти не можу російське кіно, але фільм непоганий, добрий, якісно знятий, і гра акторів теж на висоті. Я дозволю собі не погодитись щодо твердження "продовження завжди гірше". Не завжди. Термінатор 2 наприклад. На мій погляд він кращій за перший. Індіана Джонс - усі три частини супер. А "Зоряні Війни" ? Щодо "Іронії долі 2" - непогане добре новорічне кіно і якщо його не будуть постійно крутити увесь новий рік кожного року на протяжі десятиріч, то можу сказати вам напевне, що його я подивлюся через рік з більшим задоволенням ніж другу частину. Вирачених на кіно грошей не шкода. Тим хто сповненей ідеєю - "друга частина - фігня" дивитись не раджу, усе одно знайдете до чого присіпатись. Як відомо "хто шукає, той завжди знайде".
  4. Таки заміжня, і чоловіка свого знаю понад сім років. То що у вимогах Вам здалося таким нереальним?
  5. SV-com на московській. Скільки років з ними співпрацюю - жодних проблем з гарантією. Усим знайомим без вагань раджу. Свого часу замінили по гарантіі розбитий винт. Насправді у них усе просто - вони офіційні представники LG, WD, Samsung так що гарантію їм відшкодавують, а заміну вони проводять за рахунок виробника. Таким чином гарантія для них - не розходи, тож і відношення відповідне. Ну і ціни завжди нормальні.
  6. arisa

    С такими ногтями ....

    а чом бі й ні? що чоловік, що миє посуд - це такий нонсенс? А з такими нігтями до речі усе можна спокійно робити, є і набагато довші.
  7. Чесно кажучі не знайшла жодної вимоги, якій би не відповідав мій чоловік. Я взагалі не розумію, що так насмішило у переліку. Нормальні вимоги нормальної жінки до нормального чоловіка. А то зараз я так бачу всі кажуть "набридне, набридне" а потім коли на розлучення подають з таким що не набрид, але жити не можна, бо пиячить, сімью не поважає, у сексі проблеми тощо... от тоді жаліються...
×