Перейти к содержанию
Николаевский развлекательный форум

Torvald

Пионеры
  • Постов

    4
  • Зарегистрирован

  • Посещение

Репутация

0 Обычный

Информация о Torvald

  • Звание
    Новенький
  • День рождения 14.05.1989
  1. Torvald

    Грузия

    бред..... полный бред
  2. Torvald

    Грузия

    Иринка, дуже дякую вам за конкретні коментарі моїх постів - відразу ж видно, що ви дуже інтелектуальна і політично освічена дівчина. :) Ніякий я вам не хлопчик, і будь-ласка, не треба "ТИкати". Знаходитеся на українському сайті - поважайте український народ. Не хочете - ну так геть звідси. Так, як ви, я, на щастя, виражатися не вмію, як і всякий український націоналіст я є інтелігентною людиною. Так що ще раз даю корисну пораду - включайте свій мозок, перед тим як з розумними людьми спілкуватися, тому що виглядаєте ви дуже смішно. Переходите на особистості - пишіть мені особисте повідомлення. Я може молодше за вас біологічно - але ви молодше за мене інтелектуально. Ось так, без матів і лайки можна висказати про людину все негативне, що ти про неї думаєш :D Вам ще цьому вчитися і вчитися ;)
  3. Torvald

    Грузия

    Що?! Щось я не зрозумів! Це миколаївський форум чи москальський?!Блін, чувачка, може почнеш користуватися таким корисним органом як мозок?! Українська мова не настільки відрізняється від російської, щоб її не розуміти.
  4. Torvald

    Грузия

    Вибачте, дівчино, а ви що - зовсім тупая??Ви де хочете Ющенко побачити?? у себе на телебаченні?? на ОРТ, так?? Ну бажаю вам удачі!! Тепер про зомбування ЗМІ - Росія є дуже яскравим прикладом цього явища, а Иринка - яскравим прикладом "зомбі". Вибачте ще раз, а ікона Владіміра Владіміровіча у вас дома не висить?)) Що, ще ні?? Ну нічого, почекаємо років десять, і в Росії з'явиться культ ВВП - людини, що вперше у світі ввела термін "управляемая демократия")) Ну-ну, а ваш президент вітав прем'єра Ізраїля з тим, що президент Ізраїля "настоящий мужик". А знаєте за що - за те, що їхній президент згвалтував 10 малоліток. Але ні, Путін не маньяк, а ось Саакашвілі - маньяк. Де тут логіка - треба Иринку запитати. Ну тут якісь коментарі важко зробити.... Ви предвиборні президентські дебати бачили?? Ось всими поважний Яник дуже підходив під це "русское слово". А ще під нього підходить одна людина з форуму, не будемо показувати пальцем
×