Перейти к содержанию
Николаевский развлекательный форум

Люблю Україну

Пионеры
  • Постов

    25
  • Зарегистрирован

  • Посещение

Репутация

0 Обычный

Информация о Люблю Україну

  • Звание
    Новенький
  • День рождения 28.03.1990

Контакты

  • ICQ
    333731944
  1. Люблю Україну

    Готичность...

    На могилах сплять не всі готи. Я ніколи таке не робила. миролюбніші за готів тільки хіппі. Так що нас боятись не тре.
  2. Люблю Україну

    мочить маньяка

    Якщо буде така сходка то завалять усіх готів... А тоді маніячкою буду я і мститиму за своїх... А тоді мене вб"ють за мою помсту, а тоді вб"ють тих, хто вб"є мене... І будуть усі мститися одне одному... З часом людство зникне... Чудова перспектива... Мені подобається... Не стане людей і без атомної бомби... Екологічно чисте очищення планети...
  3. Люблю Україну

    маньяк

    Судячи з того, що друг моєї мами - один з головних ментів області, а вона мені не закатувала істерики про маніяка і те, що ходити треба купками не менше 40 людей, то мабуть маніяка нема. Хоча поберегтись варто. Завжди є хворі люди, просто не всі вбивають з такою швидкістю, яка описана в плітках.
  4. Люблю Україну

    Для истинных мачо и жиголо…

    ржунимагу....
  5. 2 - після походу до Мака (дональдса) дивитись на гамбургери не можу, викликає неприємний рефлекс. 3 - купила не дизайнерську сукню, але класну, і сама зробила одну, знач вона дизайнерська імені ЛУ. Так що вже 2 сукні. 4 - есть. 7 - дуже багато раз. 18 - поступила, тільки перший курс. Далі буде видно. 21 - хоч і запоршували мене на фізмат в Київ і Тернопіль, проте тангенс на котангенс для мене невідомі, як і більша частина тригонометрії... 27 - фарбувала. Хочу ще. Або під 0 і тату на потилиці... :rolleyes: 28 - бігла, спіткнулась і проїхала в класі від дверей до вчительського стола... Довго згадували... 30 - не спеціально, але було кілька разів. 31 - постійно. 43 - це моя професія майбутня - перекладач. 46 - не подобається така машинка. Краще Вепр-С :rolleyes: ПІДТРИМУЄМО ВІТЧИЗНЯНОГО ВИРОБНИКА!!!
  6. Люблю Україну

    Предсказание по нику

    Зачарованные прозревают твою судьбу, Люблю Україну. Они проанализировали твое прошлое и сопоставили смысл, заключенный в твоём прежнем имени, с расположением звёзд. Книга таинств назвала твоё Истинное имя – Адская красотка. Смирись с ним. Вот что говорит Книга таинств о твоём грядущем...Ты отправишься в прошлое на машине времени, и безумно захочешь в туалет в самом неподходящем месте. Единственная вещь, которая изменит твою жизнь к лучшему, - это картонная коробка. Но стоит опасаться тренеров по фитнессу. Всю неделю тебе будет сниться гора опилок, и это к появлению новых врагов. Твоя судьба, Адская красотка, может измениться, если ты найдёшь того, кого Зачарованные нарекли Милый гуманоид. Больше всего его будет интересовать в тебе размер твоей обуви. Звёзды советуют тебе станцевать с ним танго. Ты по натуре девушка назойливая, и твоя тайная страсть к навешиванию лапши на чужие уши очень гармонично совместится с его нелюбовью к животным.
  7. Люблю Україну

    Парфюмер

    А мені мона? tanyaspage (at) narod.ru
  8. Люблю Україну

    Отрывки из писем

    СУПЕР!!!
  9. Люблю Україну

    Ацька

    http://www.jeans.com.ua/user/nik-jeanser/48078/ По цьому діалогу пів КПІ убивається....
  10. Люблю Україну

    Порвайдери нашого міста

    В мене дома Асгард... Зазвичай ненормативна лексика лунає саме в його бік...
  11. Люблю Україну

    Качественная обувь!!!

    Хочу Гріндера....
  12. Люблю Україну

    Порвайдери нашого міста

    Общага в Лісках на Крилова.
  13. Люблю Україну

    Порвайдери нашого міста

    Ну я теж дуже хочу Амрон, але він надто далеко від Лісків...
  14. Люблю Україну

    Рок юг, на нижнем БАМе

    Нормальну музику не застала, сподобалась лише компанія, в якій я дивилась концерт.
  15. Люблю Україну

    С такими ногтями ....

    Фу, вони несправжні, до речі, з ними нормально і мити посуд і іншу роботу робити. Якщо якісне нарощування
×